Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин відмінив радіодебати з Морозом 11 лютого

Четвер, 31 січня 2002, 10:30
Глава адміністрації президента України Володимир Литвин заявляє, що він не давав згоди на зустріч з лідером Соціалістичної партії Олександром Морозом в ефірі радіо "Свобода" 11 лютого.

"Я ніде і ніколи не давав згоди, як це записано в повідомленні прес-служби Соціалістичної партії України, 11 провести дебати", - сказав Литвин у ефірі Першого національного телеканалу в середу ввечері.

Зі слів глави адміністрації, на цей день у нього заплановані зовсім інші заходи. "Я думаю, що необхідно спільно, разом з радіостанцією "Свобода" і з моїм опонентом погодити і прийняти дату, яка була б прийнятною для всіх сторін", - вважає Литвин.

При цьому він підтвердив готовність до проведення "публічних дискусій щодо передвиборчих програм" з лідерами всіх партій і блоків, в тому числі й з Морозом, за винятком одного з лідерів партії "Яблуко" Михайла Бродського.

Прес-служба СПУ у вівторок поширила повідомлення про те, що Мороз прийняв пропозицію радіо "Свобода" зустрітися з Литвином у вечірньому ефірі 11 лютого.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування