Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Володимир Кличко стає науковцем і в Німеччині

Четвер, 31 січня 2002, 11:26
Тепер німці знають про Володимира Кличкa не лише як про спортсмена, але і як про молодого вченого. До того ж дізналися вони про це з перших рук. Свою доповідь 25-річний український спортсмен прочитав німецькою мовою. "Педагогічний контроль за молодими спортсменами в боксі" - так називається кандидатська дисертація Кличка.

Відзначимо, що цю дисертацію Володимир захистив і в Україні 18 січня 2001 року у конференц-залі Київського Державного університету фізичного виховання і спорту.

Послухати доповідь прийшло чимало бажаючих: конференц-зал у Музеї історії ФРН, розрахований на триста осіб, був практично повністю заповнений. Відповідаючи на запитання із залу, Кличко повідомив, що в майбутньому має намір приділяти більше уваги громадській діяльності. Справа в тому, що у нього зараз з"явилося дещо більше вільного часу, оскільки він бере участь у поєдинках лише тричі на рік.

Потім Володимир представив і продемонстрував роботу приладу - хронодинамометра, який був розроблений і зібраний в Україні. Ціль цього приладу показати силу удару боксера, а також час між ударами, при нанесенні боксером серії ударів, а також, крім цих основних , прилад дозволяє знімати безліч інших параметрів.

Після доповіді Володимир, протягом години, відповідав на різноманітні питання тих, що зібралися в залі. "Питання були дуже різнопланові. Чому для дисертації була обрана саме така тема, як відбувалося зняття параметрів, чи може бути застосовна ця система в Німеччині, а також багато інших питань, які стосувалися, як моєї доповіді, так і нашої з Віталієм професійної кар'єри", - відзначив Володимир. – "Не приховую, що мені дуже приємно, що ми з Віталієм внесені до "Зали Слави" музею і тут демонструється експозиція присвячена нам. Вона мені нагадала експозицію, яка була виставлена в серпні 1999 року в музеї історії м. Києва".

За інформацією "DeutscheWelle"& офіційного сайту братів Кличко

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
18:36
Як формують списки військовополонених для обміну та чи є пріоритетність? Пояснення
18:31
Лише 26% заявок про зруйноване та пошкоджене житло проходять верифікацію – Мінвідновлення
18:21
Зеленський провів Ставку: увага до захисту інфраструктури, ситуація на фронті, виробництво зброї
18:20
Михальчик здобув срібну нагороду на перегонах "24 години Ле-Мана"
18:19
Зеленський сподівається, що Трамп не буде проти України
17:58
Українці зможуть лишатися у Німеччині попри протермінований паспорт
17:53
Threads має вже 150 млн користувачів на місяць: менше, ніж планував Цукерберг
17:52
Мінекономіки відкрило грантову програму на 1 мільйон доларів для підприємниць
17:51
Приватбанк завершив перший квартал із чистим прибутком у 14 мільярдів
17:51
Піхотна снайперка Білозерська про шлях від добровольця до офіцера ЗСУ, жінок на війні та особливості роботи марксмена
Усі новини...