В Андрії Чорноволі прокинувся синівський обов'язок

Четвер, 31 січня 2002, 12:18
Член виборчого блоку "Народний Рух України" Андрій Чорновіл збирається звернутися до Генеральної прокуратури України з вимогою поновити карну справу за фактом загибелі його батька В'ячеслава Чорновола.

Як зазначено у повідомленні виборчого блоку "Народний Рух України", оприлюдненому у четвер у Києві, Чорновіл буде наполягати на відпрацюванні версії про можливу причетність до загибелі його батька лідера Народного Руху України Геннадія Удовенка.

Він вимагає, зокрема, "розслідувати обставини, пов'язані зі зміною автомобіля під час поїздки Кіровоград-Київ". На думку Чорновола, не можна говорити про закриття справи, коли стільки питань залишається без відповідей.

Чорновіл загинув в автокатастрофі пізно ввечері 25 березня 1999 року, коли його автомобіль на великій швидкості врізався у грузовик з причепом, який розвертався посеред дороги. Після проведеного розслідування правоохоронні органи заявили, що причиною катастрофи стала трагічна випадковість.

Чорновіл входить до першої п'ятірки блоку "Народний Рух України". Два інших Рухи - НРУ і УНР йдуть на парламентські вибори у блоці Віктора Ющенка "Наша Україна".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...