Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СДПУ(О) не бачить порушень у тому, що "Інтер" пропагує соціал-демократію

Четвер, 31 січня 2002, 13:16
Заступник голови СДПУ(О) Леонід Кравчук не бачить жодних порушень у тому, що зараз, у заборонений для передвиборчої агітації агітації час, на телеканалі "Інтер" демонструються ролики про поширення ідей соціал-демократії у Європі. "Я не бачив би порушень у тому, якби хтось розповідав про демократію без слова "соціал", про те, яка демократія на Заході, в США", - сказав Кравчук на прес-конференції у четвер у Києві.

Характеризуючи ролики на каналі "Інтер" Кравчук зазначив: "Це не дії на користь соціал-демократів, але я не бачу жодних порушень". (Останнім днями на телеканалі "Інтер" зазвичай після вечірнього випуску новин демонструються ролики про європейськи держави, де при владі перебувають соціал-демократи.)

Говорячи про порушення інших учасників передвиборчого процесу, Кравчук розповів, що у штабі СДПУ(О) діє "могутня група швидкого реагування". Однак вона поки не подавала позови до суду або не оприлюднювала свій звіт, оскільки зараз займається збиранням інформації про передвиборчі зловживання.

Відповідаючи на питання журналістів, Кравчук розкритикував використання технологій кадидатів-двійників. "По-перше, це непристойно, По-друге, несерйозно, по-третє, межує зі спробою використання авторитету іншої людини. Це потрібно відкидати як чорний піар". (Які відомо, на цих виборах широко поширене висування кадидатами у депутати людей, які мають ті ж прізвища, що і відомі публічні українські політики: чорноволів, стецьківих, ющенків, морозів, гудим.)

Діяльність Центрвиборчкому на цих парламентських виборах Кравчук оцінив позитивно: "Вони дуже активно виконують закон". Заступник Медведчука вважає, що у цьому році ЦВК "прискіпливо підійшла до аналізу списків, чого не було на останніх виборах". Однак на думку Кравчука, тим, хто не може "грамотно написати автобіографію, нема чого йти у депутати". "З маленького складається велике. Так само вони працюватимуть у Верховній Раді".

www.pravda.com.ua

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
04:28
ISW оцінив можливості України звільнити всю свою територію від окупантів
03:22
Під час атаки на Івано-Франківщину Польща піднімала в повітря військову авіацію 
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
оновлюєтьсяВ Росії злетіли бомбардувальники Ту-95: оголошено масштабну повітряну тривогу
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповнено, фотоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова, постраждала пацієнтка
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
Усі новини...