Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПОРУШЕНО КРИМІНАЛЬНУ СПРАВУ ЗА ФАКТОМ АВАРІЇ ТИМОШЕНКО. Водій "Жігулів" виписався з лікарні

Четвер, 31 січня 2002, 15:32
Міліція порушила кримінальну справу за фактом дорожньо-транспортної пригоди, в якій постраждала лідер БЮТи Юлія Тимошенко.

Підставою для порушення кримінальної справи стало отримання довідки з Клінічної лікарні "Феофанія" про стан здоров'я Тимошенко, травми якої можна кваліфікувати як тілесні ушкодження середньої важкості - повідомив на прес-конференції в четвер у Києві заступник держсекретаря МВС Петро Коляда.

"Не виключено, що Юлія Тимошенко зазнала тілесних пошкоджень середньої важкості, а порушити кримінальну справу можна тільки тоді, коли отримані пошкодження не менш ніж середньої важкості", - сказав він. До отримання цієї довідки ми не могли порушити кримінальну справу", - додав Коляда.

Він також повідомив, що з метою уникнути інсинуації справа буде розслідуватися в МВС, а не в ГУ МВС у Києві.

Заступник держсекретаря повідомив, що в цей час міліція говорить про невідповідність дій водія Тимошенко вимогам правил дорожнього руху.

Для розслідування справи створено оперативно-слідчу групу, безпосередньо сама робота почнеться тільки в п'ятницю.

Зі слів Коляди, водій "Жігулів", що стикнулися з машиною Тимошенко, в середу був виписаний з лікарні, після чого дав свідчення в Печерському райуправлінні столичної міліції . Нині він ще не є процесуальною особою - ні свідком, ні потерпілим, ні підозрюваним, сказав він.

Як повідомлялося раніше, у вівторок близько 10.00 машина, в якій була Тимошенко, потрапила в дорожньо-транспортну пригоду по дорозі в Київський апеляційний суд, де слухалася справа про клопотання Генеральної прокуратури щодо скасування рішення Печерського місцевого суду Києва, який заборонив раніше будь-які дії правоохоронних органів щодо лідера блоку. Апеляційний суд відмінив рішення Печерського суду, і таким чином, Тимошенко знову перебуває на підписці про невиїзд.

У Тимошенко струс мозку і удар грудної клітки. Водій "Жігулів" був відправлений до лікарні після ДТП.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування