Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кравчук не ображається на Тимошенко за "доярку", хоч і нагадав їй "молочко"

Четвер, 31 січня 2002, 16:21
У заступника глави СДПУ(О), першого президента України Леоніда Кравчука "немає образ" на Юлію Тимошенко за її питання до Медведчука на радіодебатах "Свободи". Тоді лідер БЮТ запитала у головного есдека: "Я вичитала в вашій програмі партії, що СДПУ(о) - це партія робітників і селян. Я хотіла запитати, у вас що, Суркіс - селянський хлопець, а Кравчук - доярка?"

Однак, зі слів Кравчука, хоч він і не ображається на Тимошенко, назвати "першого президента дояркою - це вже за межею". "Якщо продовжувати тему доярки, то так, як компанія ЄЕСУ, ніхто не видоїв Україну, і не розповсюдив молочка за межами України більше, ніж завідуючий фермою Павло Лазаренко", - сказав депутат.

Кравчука під час прослуховування радіодебатів "відразу вразила" спроба Тимошенко "глибоко образити людину", коли вона спитала у Медведчука, чому він "не любить Україну".

"Коли ти зустрічаєш людину і питаєш: "Чому ти не любиш свою матір?" Батьківщина - це ж як мати. Якщо Юлія Володимирівна почала з такого, то треба дуже сильна нервова система, щоб не відповісти на це адекватно", - сказав Кравчук і додав, що був "приємно здивований" витримкою Медведчука.

"Йти на дебати з жінкою - невдячна справа, чоловіку з жінкою треба йти в інше місце, там вони точно порозуміються", - сказав Кравчук. Він сказав, що Тимошенко "використала свою жіночність, щоб змінити статус радіодебатів".

Кравчук також зазначив, що Тимошенко "хотіла радіодебати, щоб заявити про себе після інформаційної блокади", яка виникла навколо лідера БЮТи через те, що Генпрокуратура розглядає кримінальні справи, пов'язані з діяльністю компанії ЄЕСУ.

І, зі слів Кравчука, радіо "Свобода" і Медведчук "дали можливість" Тимошенко заявити про себе.

УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...