Виходить, що у Львові "За єдУ" зібралися "не мужики"!

Неділя, 10 лютого 2002, 17:25
Учасники виборчого блоку "За єдину Україну!" у Львівській області оголосили в односторонньому порядку мораторій на використання в передвиборній боротьбі "брудних" технологій. Таке рішення записане в заяві блоку, оприлюденій на презентації "За єдУ" у Львові в суботу.

Блок "не буде показувати недоліків в роботі опонентів", говориться в заяві. "Ми вважаємо, що такі методи є негідними і не додадуть авторитету блоку, адже позмагатися на виборах вишли кращі з кращих представників нашого народу. Ми повинні, насамперед, довести перевагу конкретними справами від кандидатів нашого блоку", - підкреслюється в заяві.

У презентації взяли участь глава обласної державної адміністрації, лідер Аграрної партії України Михайло Гладій і генеральний директор підприємства "Укрзалізниця" Георгій Кирпа, що займають у виборчому списку блоку відповідно 9 і 10 місця, а також кандидати від блоку в одномандатних округах і кандидати в депутати облради.

Як заявив міський голова Львова Василь Куйбіда, який балотується на посаду мера від блоку "Наша Україна", йому "імпонують політичні цінності, які закладалися лідерами блоку "За єдину Україну" - це консолідація суспільства і відстоювання національних інтересів".

Зі слів мера, заклик Гладія підтримати на виборах його, представника іншого блоку, говорить про те, що політичні лідери блоку "За єдину Україну!" "дивляться в майбутнє, упевнено формуючи його і піклуючись про механізми співпраці", а також "хочуть ушанувати співпрацю, існуючу сьогодні, і закласти основи спільної роботи на майбутнє".

Під час прямого включення до учасників презентації звернувся лідер блоку "За єдУ" Володимир Литвин, який, зокрема, зазначив, що слова "За єдину Україну!" потрібно трактувати "не як якийсь унітарний принцип", а як прагнення "до єдиної держави, в якій кожному громадянинові забезпечені і гарантовані всі права, визначені Конституцією".

"Ми розуміємо блок "За єдину Україну!" як співдружність регіонів, як відсутність регіонального егоїзму, як спільну консолідовану роботу на затвердження держави і піднесення її громадянина", - сказав Литвин.

На презентації блоку "За єдину Україну!" у Львові були присутні декілька тисяч осіб, а порядок забезпечували понад п'ятсот співробітників правоохоронних органів.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Від УП. Відмова від брудних технологій Львівської організації блоку "За єдУ" дуже цікава ось з якої точки зору. Влітку 1999 року за заклик не використати ці ж брудні технології "Канівська четвірка" удостоїлася ярлика "Не мужики". Автор – Л.Кучма.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News