У лікарні Тимошенко відвідали Ющенко і родина прихильників з Херсонщини

Понеділок, 11 лютого 2002, 12:02
Стан здоров'я Юлії Тимошенко покращується, однак лікарі поки не можуть визначити, скільки часу їй доведеться провести на амбулаторному лікуванні вдома, повідомив УП заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов.

За його словами, з "Феофанії" Тимошенко поїде додому у Кончу-Озерну. На амбулаторне лікування вона переходить "на прохання родичів". "Морально більш комфортно лежати вдома, сама лікарняна палата не сприяє одужанню". Олександр Турчинов також додав, що вдома Тимошенко відвідуватимуть лікарі як "Феофанії", так і Київського інституту нейрохірургії.

"Все-таки період інтенсивної терапії вже закінчився, відбувається покращення", - сказав Турчинов. Юлія Тимошенко вже може підійматися з ліжка, нормально говорити. Однак все ще залишається "дуже слаба", і займатися політичною діяльністю вона "не здатна". Перебування ж вдома дозволить їй "отримувати інформацію" про події в державі, пояснив Турчинов. "Зараз головне – не турбувати її і вилежати хворобу".

Він також повідомив, що "у лікарні до Юлії Володимирівни був дуже обмежений допуск". За словами заступника Тимошенко, крім нього та родичів нікого не пропускали. Щоправда, "заходив Ющенко", додав Турчинов. А у п'ятницю до Тимошенко "пропустили" незнайомих їй "батька і дочку, які приїхали з глухого села Херсонської області". "Вони привезли ікону Варвари Великомучениці, сподіваючись, що це допоможе одужати Юлії Володимирівні".

У "Батьківщині" сподіваються на якнайшвидше одужання лідера та поновлення її поїздок регіонами України. Водночас Олександр Турчинов повідомив, що "станом на вечір п'ятниці до Верховного суду не надійшли матеріали" апеляції на рішення Київського суду. Нагадаємо, що ця інстанція 29 січня задовольнила скаргу Генпрокуратури на рішення Печерського місцевого суду про поновлення депутатського імунітету у Тимошенко.

Незважаючи на стан лідера пысля аварії, "Блок Юлії Тимошенко" скористається відведеним йому часом на Першому національному телеканалі для проведення передвиборчої агітації. Фільм про БЮТ змонтовано на кадрах, відзнятих до ДТП. У ефір він має вийти у понеділок о 19-15 і у середу о 19-00.

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
Загроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
23:20
Кулеба про новий пакет допомоги Україні в Конгресі: У нас немає плану Б
23:04
Конгресвумен Спартц пропонує прибрати частину допомоги Україні з проєкту Джонсона
22:57
фото, відеоBihus.Info: Нардеп Дмитрук співпрацює з підозрюваним у держзраді священником УПЦ
22:41
Новини економіки 18 квітня: покриття дефіциту бюджету, Raiffeisen Bank просять пришвидшити вихід з РФ
Усі новини...