ОМЕЛЬЧЕНКО ЧЕРЕЗ "КАДРОВИЙ ПЕРЕВОРОТ" ВІДКЛИКАЄ ЗАЯВУ ПРО ВІДПУСТКУ

Понеділок, 11 лютого 2002, 13:48
Народний депутат, співголовуючий парламентської фракції "Єдність" Іван Салій стверджує, що київський міський голова Олександр Омельченко відкликав свою заяву про вихід у відпустку на час передвиборної кампанії.

Салій заявив про "спробу кадрового перевороту" у Київській міській державній адміністрації.

В інтерв'ю журналістам у понеділок у Києві, у стінах мерії Салій повідомив, що Омельченко збирається відкликати свою заяву про відпустку в зв'язку з тим, що Кабінет міністрів планує призначити виконуючого обов'язки заступника міського голови Ігоря Шовкуна, кандидата у депутати під номером 20 за списком блоку "Демсоюз - Демпартія".

Як повідомлялося, 4 лютого Омельченко підписав розпорядження, згідно з яким він, а також всі керівники мерії, які балотуються у народні депутати, на час виборчої кампанії йдуть у відпустку. Згідно з розпорядженням, в.о. голови міськради призначався секретар Київради Володимир Яловий, в.о. голови міськадміністрації - Михайло Голиця.

Салій заявив, що найближчим часом терміново збереться фракція і зробить відповідну заяву. Крім того, сказав він, Київська міськрада вживе відповідних заходів.

Як передає "Інтерфакс-Україна", планувалося, що о 14.00 прем'єр-міністр Анатолій Кінах офіційно представить нових в.о. Станом на 14.25, у міськадміністрації знаходяться охорона прем'єра, його прес-секретар Сергій Нагорянський.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...