Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма і Литвина відправить у відпустку

Понеділок, 11 лютого 2002, 15:52
Президент України Леонід Кучма завіряє, що глава президентської адміністрації Володимир Литвин піде у відпустку на період виборчої кампанії. Литвин очолює передвиборний блок "За єдину Україну!"

"Як тільки Литвин вийде з лікарні, він піде у відпустку", - сказав Кучма, відповідаючи на питання журналістів у понеділок у Ханти-Мансійську, Західний Сибір.

Він також додав, що "на підході до виходу у відпустку два губернатори", однак, не уточнив які.

Як повідомлялося, Литвин у суботу не відповів прямо на питання, чи йде він у відпустку. Але підкреслив, що, принаймні, ще тиждень буде знаходитися на стаціонарному лікуванні у "Феофанії". Лідер блоку також зазначив, що після виписки буде ще проходити амбулаторне лікування протягом місяця. "Думаю, що всю передвиборну кампанію буду поєднувати поїздки з амбулаторним лікуванням", - сказав він.

Відповідаючи на питання, чи залишиться він після виборів на посаді голови адміністрації або піде у відпустку, Литвин зазначив, що буде "там, де потрібен буду президенту і державі".

У січні Кучма висловив думку про необхідність піти у відпустку з 9 лютого чиновникам, що балотуються у депутати. У той же час законодавство про вибори не передбачає обов'язкової відпустки в такій ситуації.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування