Литвин не готував указ проти Омельченка

Понеділок, 11 лютого 2002, 19:58
Київський міський голова, глава столичної держадміністрації Олександр Омельченко поки не зв'язувався з президентом України Леонідом Кучмою для з'ясування обставин його тимчасового звільнення з посади.

На позачерговій сесії Київської міської ради в понеділок увечері Омельченко повідомив, що замовив розмову з президентом в Тюмені, однак зв'язку не було, і він чекає розмови з Кучмою після засідання Київради.

Мер також зазначив, що зміг зв'язатися з главою адміністрації президента Володимиром Литвином, який заявив, що указ готувався без його участі.

На сесії присутні 66 з 75 депутатів Київради, а також члени парламентської фракції "Єдність", велика кількість журналістів.

Омельченко повідомив, що в кінці дня прийшло узгодження на його відпустку і призначення на посаду в.о. голови Києвміськадміністрації нинішнього заступника голови міськадміністрації Михайла Голицю за підписом Литвина.

Це повідомлення прийшло, але із запізненням - зазначив Омельченко. Він також повідомив, що, коли він супроводжував президента до аеропорту, питання про призначення Ігоря Шовкуна не підіймалося.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування