Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

Омельченко почав відміняти доручення в. о. Шовкуна

Вівторок, 12 лютого 2002, 14:34
Київський міський голова Олександр Омельченко відмінив окреме доручення Ігоря Шовкуна, яке той віддав у вівторок як виконуючий обов'язки голови Київської міськадміністрації.

Як повідомляється у заяві прес-секретаря київського міського голови Василя Метерчука, 12 лютого в. о. глави міськадміністрації Ігор Шовкун зобов'язав керівників банку "Хрещатик" Дмитра Грижука тимчасово припинити обслуговування всіх рахунків Київської міськадміністрації і її підрозділів.

"Уповноважений заявити, що це рішення розцінюється київським міським головою Олександром Омельченком як цілеспрямований крок до нагнітання політичної напруженості в столиці і соціальної дестабілізації", - говориться в заяві.

"По суті, йдеться про припинення виконання рішень Київської міської ради її виконавчим органом – Київською міськадміністрацією, оскільки через банк "Хрещатик" здійснюється бюджетне фінансування установ охорони здоров'я, освіти, культури, транспорту, житлово-комунального господарства, а також всіх соціальних програм", - зазначив прес-секретар.

"Сьогодні немає сумнівів, що одне з перших розпоряджень Ігоря Шовкуна може привести, зокрема, до заборгованості із виплат заробітної плати працівникам бюджетних установ і допомоги малозабезпеченим сім'ям", - говориться в заяві.

Метерчук повідомив в інтерв'ю агентству Інтерфакс-Україна, що обстановка в Київській міськадміністрації у вівторок спокійна. "Всі служби Київської міськадміністрації і Києва, а також підприємства і установи працюють, нічого надзвичайного не відбувається", - процитував він слова Омельченка.

Як повідомляє кореспондент агентства, Омельченко працює в своєму кабінеті на 2-му поверсі міськадміністрації, вранці він провів нараду з керівниками райадміністрацій і своїми заступниками.

Шовкун перебуває в своєму кабінеті на 6-му поверсі столичної мерії.

Метерчук також повідомив агентству, що Омельченка запросили взяти участь у дискусії у вечірньому випуску радіо "Свобода" у вівторок.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування