Ющенко не дивиться "Великі перегони", а інтернет іноді нагадує йому каналізацію

Вівторок, 12 лютого 2002, 15:19
Лідер виборчого блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко не ображається на карикатурний образ, створений з нього у анімаційному проекті "Великі перегони" на телеканалі "1+1". Про це він заявив на прес-конференції в Чернігові 12 лютого – у перший день виборчого туру "Наша Україна".

При цьому "Нашої України" зізнався, що взагалі не дивиться "чорнопіарних" програм. Він вважає, що запуск і смакування "таких дурниць" є справою моралі окремих людей. "Мій справжній образ - той, що перед вами", - передає слова Ющенка прес-служба блоку.

"Найпростіший спосіб боротися з брудними технологіями під час проведення виборчого процесу - це чесність і прозорість", - заявив Ющенко. Він також зазначив, що інтернет у сьогоднішньому житті виконує роль "хірургічного ножа", оскільки може при чесному підході "приносити добро, додавати знань, інформації та інтелекту", а для "нечесних політичних сил Інтернет може стати системою каналізації, у яку буде зливатися увесь бруд інформаційного простору".

У вівторок Ющенко також заявив, що у блоку під час підготовки до виборчого туру виникали проблеми з арендою приміщень, де мали б відбутися його зустрічі з виборцями, а також з розміщенням реклами "Нашої України" на телебаченні. Зокрема, за його словами, факти відмови телеефіру зафіксовані у Полтаві та Миколаєві .

Ющенко закликав виборчий блок "За єдину Україну" "продемонструвати повагу до демократії та до закону". "Мудрі люди знайдуться в різних політичних силах", у тому числі у блоці "За єдину Україну". У Ющенка "залишається надія, що партія влади буде достойною влади".

Відповідаючи на питання про проблеми із розміщенням телереклами, Ющенко зазначив, що ряд попередніх переговорів закінчилися "вдалими рішеннями". Свою згоду вже дав "Новий канал", тривають переговори з "1+1" та УТ-1.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування