Верховний суд повернув Ржавському надію таки "допомогти" Ющенку

Вівторок, 12 лютого 2002, 17:09
Верховний суд України частково задовольнив скаргу голови виборчого блоку "За Ющенка!" Олександра Ржавського на рішення Центральної виборчої комісії, повідомляє прес-служба партії "Єдина родина".

Прийняте 5 лютого Центрвиборчкомом рішення про відмову в реєстрації кандидатів від виборчого блоку партій "За Ющенка!" Верховний суд визнав незаконним. Він зобов’язав ЦВК ще раз розглянути питання про реєстрацію кандидатів в народні депутати від виборчого блоку партій "За Ющенка!". Водночас скаргу Ржавського задоволено частково – він вимагав також від ВСУ, щоб той зобов'язав Центрвиборчком зареєструвати блок.

Коментуючи прийняте рішення, лідер блоку Олександр Ржавський сказав, що він ще раз утвердився в думці, що Верховний суд України залишається справді об’єктивною державною установою. ВСУ "можуть довіряти люди, він виконує свої обов’язки у відповідності з законом". "Тобто відстоює права не керуючись ані політичними, ані жодними іншими мотивами. Як і належить служителю Феміди", - зазначив Ржавський.

Інтереси Ржавського на процесі представляв відомий адвокат Андрій Федур.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News