Ющенко мандрує Україною на електричках

Середа, 13 лютого 2002, 10:43
У другий день виборчого туру по регіонам України лідер виборчого блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко планує відвідати міста Прилуки, Пирятин, Лубни та Миргород Чернігівської та Полтавської областей.

О 9 ранку середи Ющенко зустрівся з жителями смт.Куликівка на центральній площі містечка. Виступаючи перед мешканцями Куликівки, лідер "Нашої України" зазначив, що Чернігівська область особлива, оскільки прикордонна, і відносини з Росією для цієї місцевості мають дуже важливе значення.

З цієї нагоди Ющенко наголосив, що "Україні є що запропонувати Росії на продаж, зокрема, екологічно чисті продукти".

Після зустрічі у Куликівці Віктор Ющенко переїхав з Веркіївки до Ніжина електричкою. У електричці його оточили пасажири, які ставили запитання Ющенку на соціально-економічні теми.

Ющенко у розмові з пасажирами зазначив, що подорож потягом сприяє відвертим розмовам. "Ніжин - це маленьке містечко, що має важливий залізничний вузол. А електричка для жителів маленьких містечок та сіл -найпопулярніший вид транспорту" - сказав він у розмові з пасажирами електрички.

Ющенко згадав що не їздив електричною близько 15-ти років і зазначив, що остання його подорож електричкою була до хутора Михайлівський, повідомляє прес-служба блоку "Наша Україна".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування