При Ющенку заживемо в Україні як в Іспанії

Середа, 13 лютого 2002, 12:05
Лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко заявляє, що нова влада в Україні повинна бути "виключно моральною, професійною і патріотичною". Тільки в цьому випадку можна буде "щось змінити" в країні", сказав він в ході зустрічі з жителями селища міського типу Куликівка Чернігівської області в середу.

Розповідаючи про своє бачення ідеальної держави, Ющенко пригадав іспанську приказку: "Ідеальна країна повинна мати іржаві мечі, блискучі плуги в полі, пусті в'язниці, повні комори і стежки в суди, які заросли травою".

Він із задоволенням підкреслив, що в Україні зараз "демократи стоять поруч з комуністами". "Вони можуть жити в одній країні і поважати один одного", - зазначив Ющенко. З його слів, абсолютно недопустимі розбрати між представниками різних ідеологій. "Я хочу, щоб всі були разом", - підкреслив лідер блоку.

Ющенко нагадав, що Росія – "український північний сусід" – є стратегічним партнером України. "У нас глибоке коріння, культурні зв'язки, переплетена історія", саме тому мудра влада повинна будувати партнерські, рівні відносини з іншими країнами, зокрема, з Росією", - сказав він.

Лідер "Нашої України також заявив, що необхідно розвивати зв'язки з Європою, де є "наймогутніший економічний ринок", "найдорожчий споживач". "Але України на цьому ринку немає", - з жалем сказав він.

На думку Ющенка, аграрний ринок України повинен бути "агресивним і наступальним", і "Україна повинна стати житницею Європи, як і раніше". "Українське масло повинне бути і в Росії", - заявив лідер блоку.

На другий день свого тура Київ-Крим Віктор Ющенко планує відвідати малі і середні міста Чернігівської і Полтавської області. Зокрема, він зустрінеться з жителями Ніжина, Прилук (Чернігівська область), відвідає Пирятін, Лубни, Миргород (Полтавська область), де зустрінеться з виборцями.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...