Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Свою квоту на УТ-1 Тимошенко витратила, агітуючи за СПУ і "Нашу Україну" і проти Кучми

Середа, 13 лютого 2002, 20:18
Лідер виборчого блоку Юлія Тимошенко закликає голосувати за її блок, а також за Соціалістичну партію України і блок "Наша Україна" як за політичні сили, які можуть стати "реальною альтернативою" діючій владі.

"Ці політичні сили, безумовно, будуть у парламенті, але чим ширше вони будуть там представлені, тим швидше наступить перемога здорового глузду і справедливості", - заявила Тимошенко, виступаючи в середу в ефірі УТ-1 із "зверненням до народу" у рамках трансляції передвиборних агітаційних програм.

Лідер блоку назвала "три великі неправди", в які "примусили повірити кожну людину". Перша, за її словами, полягає в твердженні про те, що всі сьогоднішні проблеми - явища, властиві перехідному періоду і що "ось-ось прийде момент, коли все само собою владнається".

"Друга неправда в тому, що хтось ззовні допоможе Україні стати на ноги, а ми будемо, затаївши дихання, чекати світлого моменту чергової допомоги", - сказала Тимошенко.

"Третя неправда - так звана загроза нестабільності в країні або навіть загроза суспільних хвилювань у випадку, якщо президент Леонід Кучма і його оточення програють вибори", - сказала лідер блоку. Досвід цивілізованих країн, зазначила вона, підтверджує, що чим частіше зміняються владні команди, тим стабільніше і більш заможно живе народ.

"Альтернатива існуючої влади вже сформована, і рік нашої роботи в уряді це повністю довів. Вибори дадуть відповідь на головне питання - або ми долаємо боягузтво і перемагаємо, або будемо боязкими кріпаками і далі", - підкреслила Тимошенко.

Лідер блоку закликала не голосувати за партії і блоки, мета яких, за її словами - "привести до парламенту "прокучмівські" групи". У їх числі вона назвала Соціал-демократичну партію (об'єднану), блок "За єдину Україну!, об'єднання "Жінки за майбутнє", партію "Нова генерація", Партію зелених України, "Демократичний союз". "Не голосуйте за партії, які мають красиву назву, красиву і нав'язливу рекламу і красиві, але пусті лозунги. Це - стопроцентно партії влади. Голосуйте не за партії, а за лідерів, яких ви знаєте і яким ви довіряєте", - заявила Тимошенко.

"Треба всім світом, всім народом не допустити фальсифікації виборів. Я упевнена - фальсифікація на цей раз не пройде. Ми досить для цього працюємо. Нехай влада на це навіть не розраховує", - сказала вона, заявивши: "Моя мета - організувати націю для перемоги".

Інтерфакс-Україна-Вибори

Від УП. 13 лютого виповнився рік з дня арешту Тимошенко та сумновідомої "заяви трьох" – Кучми, Плюща та Ющенка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування