Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко у 2001 році купив три цукрових завода

Четвер, 14 лютого 2002, 11:54
Концерн "Укрпромінвест" у 2001 році придбав у Вінницькій області Погребищенський, Гайсинський і Крижопільський цукрові заводи, які пройшли процедуру банкрутства.

Як повідомили агентству Інтерфакс-Україна у Вінницькій обласної держадміністрації, усього у минулому році ліквідаційну процедуру проходили 17 цукрових заводів Вінницької області.

За даними прес-служби, компанія "Шелтон" придбала Панський цукровий завод.
Концерн "Укрпромінвест", повідомляє прес-служба, інвестував в економіку Вінницької області 114 млн. грн. і є найбільшим інвестором у регіоні.

Зокрема, на закупівлю сільськогосподарської техніки направлено 22,8 млн. грн., реконструкцію і ремонт цукрових заводів - 14,9 млн. грн., інвестиції у Вінницьку кондитерську фабрику становили 21 млн. грн., у Крижопільський комбінат хлібопродуктів - майже 1 млн. грн.

Концерн "Укрпромінвест", створений у 1993 році, займає перше місце в Україні серед об'єднань, що виробляють кондитерську продукцію. У 2001 році його частка на вітчизняному ринку становила 27%. Він контролює Вінницьку, Київську, Маріупольську і Кременчуцьку кондитерські фабрики, які в минулому році виробили 168,5 тис. тонн кондитерських виробів.

Усього до складу "Укрпромінвесту" входить приблизно 50 виробничих і торгових підприємств, що займаються виробництвом кондитерських виробів, сухого молока і соків, а також продажем автомобілів і автозапчастин, техобслуговування і виставковою діяльністю.

Народний депутат, голова штабу блоку "Наша Україна" Петро Порошенко з 1993 по 1998 рік, до обрання у парламент, очолював "Укрпромінвест". Зараз гендиректором у цьому концерні працює його батько Олексій Іванович Порошенко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування