Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин дебатуватиме з Ющенком і готовий з Медведчуком. Дебати з Тимошенко залежать від "проституток"

Четвер, 14 лютого 2002, 13:13
Лідер виборчого блоку "За єдину Україну", глава адміністрації президента Володимир Литвин готовий проводити передвиборчі дебати на теми програмних засад блоків та шляхів розвитку України.

"Я домовився з Віктором Андрійовичем [Ющенком], щоб вийти на дебати, домовився з Симоненком", - заявив Литвин у четвер у Києві. Як він уточнив після прес-конференції, ці зустрічі можуть відбутися на Першому національному телеканалі, а також, можливо, на якомусь комерційному каналі.

Литвин додав, що готовий також дебатувати з лідером СДПУ(О) Віктором Медведчуком і тими силами, які за рейтингом проходять до наступного парламенту. "Якщо Тимошенко буде у верхньому ешелоні [рейтингів], я також готовий іти [на дебати]", - заявив лідер "За єдУ".

На питання про зустріч в прямому ефірі радіо "Свобода" з головою Соцпартії Олександром Морозом, яка так і не відбулася, Литвин звернув увагу на "некоректну" поведінку соціалістів. "Від Мороза повідомляють, що я спочатку 31 січня, а потім 11 лютого маю бути на дебатах. У порядному товаристві, якщо не можуть напряму, то через посередників узгоджують час. Я по першому зову ні до кого не ходжу. Я ходжу в кабінет тільки до однієї людини – президента", - заявив Литвин.

Він повідомив, що не братиме участі в дебатах з лідером СПУ через низький рейтинг цієї партії: "Якщо у Мороза немає шансів [потрапити у наступний парламент], то чому я повинен витрачати свій час?"

На аргумент журналістів, що і у блока "За єдину Україну" рейтинг не на багато вище, ніж у СПУ, Литвин заявив: "Соціологія як наука у нас проституційована. Раніше вона обслуговувала режим, зараз – певні групи. Я за ніч рейтинг будь-якого блоку можу зробити, скажіть лише, яку цифру. І комар носа не підточить, так все буде наукообразно".

Водночас Литвин повідомив, що його "радує" те, що в опитуваннях певних соціологічних центрів рейтинг блоку "За єдУ" знижуються. "Це говорить, що рейтинг блоку зростає. Якщо раніше рейтинг був 6-8%, а потім різко упав, а інші незалежні центри говорять, що він доходить і до 10%, то виникає питання: або його хтось навмисно знижує, або завищує", - сказав Литвин.

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...