Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко порівнює 2002 рік з 1930 і прогнозує фальсифікації 31 березня

Четвер, 14 лютого 2002, 15:59
Лідер "Нашої України" Віктор Ющенко допускає можливість фальсифікації на березневих виборах до парламенту. Про це, як повідомляє прес-служба виборчого блоку, він заявив на прес-конференції у Полтавському краєзнавчому музеї 14 лютого.

"Якщо вже зараз, за півтора місяці до виборів, створюються проблеми з наданням прямих ефірів і навіть приміщень для зустрічей з виборцями, то чого чекати 31 березня, в день голосування?", - запитав він.

Ющенко вважає, що адміністративний ресурс найбільше заважатиме кандидатам, котрі балотуються в мажоритарних округах. "Мій тур має подолати бар’єр дезінформації щодо нашого блоку. Я хочу розказати людям, хто ми є", - наголосив він.

"Треба, щоб представники влади послухали, що люди думають про владу". Місцеві керівники, обмежуючи виборців в отриманні інформації, дискредитують сам інститут влади в очах громадян, наголосив Ющенко.

"Я приїхав на Полтавщину для діалогу з громадою. Але мушу відзначити, що наткнувся тут на досить дивну поведінку влади. Секретарка голови облдержадміністрації заявила моїм помічникам, що він дав вказівку, аби його ніхто не турбував, окрім адміністрації президента. Таку непрофесійність може демонструвати лише місцева влада. Президента такі дії лише підставляють".

"Це нагадує 30-ті роки, - сказав лідер "Нашої України". - Мені соромно за те, що відбувається в інформаційному просторі цього регіону".

Керівник штабу "Нашої України" Петро Порошенко звернувся до голови Державного комітету інформаційної політики та телерадіомовлення Івана Чижа, аби той вирішив питання щодо надання в областях телеефірів для лідера "Нашої України" під час виборчої кампанії.

За словами Порошенка, Чиж пообіцяв вирішити це питання, однак сьогоднішні події в Полтаві свідчать, що це не вплинуло на ситуацію в регіонах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування