У Грача нові неприємності з двійником

Субота, 16 лютого 2002, 13:58
Місцевий суд Центрального району Сімферополя у п'ятницю зобов'язав окружну комісію видати реєстраційні документи двійнику Леоніда Грача - колишньому Олександру Папеті, паспорт якого був украдений під час подачі ним заяви до окружкому. Він звернувся до суду, оскільки окружком відмовив Грачу №2 у реєстрації, обгрунтувавши це відсутністю документа, що засвідчує його особу.

Леонід Грач №1 у цей же день розповсюдив свою заяву, в якій повідомив, що ті сили, які "породили двійників", "затіяли ще одну брудну справу".

Грач повідомляє, що йому стало відомо про те, що "рішенням Сімферопольської райдержадміністрації зареєстровано приватне підприємство "Блок Грача". Підприємство, зареєстроване за старою адресою проживання Грача(Попети), збирається займатися поліграфією, рекламою, оптовою і роздрібною торгівлею.

Леонід Грач розцінив це, як підставу для того, щоб зганьбити моє (Грача-УП) ім'я, оголосивши, що дане підприємство і продукція, яку він виробляє… ніби, мають пряме відношення до мене, справжнього Л.І.Грача, а не його двійника". Закінчується заява емоційно: "Мені, як людині, це противно. І це вважаю обурливим".

Читайте також:

У Криму з'явився Грач №3. Але у нього немає перспектив

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування