Рухи об'єдналися

Субота, 16 лютого 2002, 14:16
16 лютого Об'єднавчий з'їзд Руху ухвалив Декларацію про відновлення єдності Руху та створив Організаційний комітет, що здійснить підготовку для юридичного та організаційного об'єднання Руху.

В Декларації говориться про "політичну єдність Руху від цього дня, яка виявлятиметься у координації дій рухівських організацій всіх рівнів, та про подальше політичне об'єднання", яке відбудеться після виборів.

Рухи об'єднуються "задля національної демократичної розбудови Української держави", адже між УНР та НРУ немає жодних ідеологічних розходжень. Крім того, "відновлення єдності не тільки здатне надати блокові "Наша Україна" більше можливостей для перемоги у виборах 2002 року, але й доможе йому стати ядром державотворчої більшості у майбутньому парламенті".

Виступаючи на з'їзді, лідери УНР та НРУ Юрій Костенко та Геннадій Удовенко закликали рухівців обох партій забути про суперечки та власні амбіції, та розпочати спільну політичну роботу.

В роботі з'їзду взяли участь 232 особи – 118 делегатів від НРУ, 114 – від УНР. Збори від імені Віктора Ющенка привітав політичний координатор блоку Роман Безсмертний. Також надійшло привітання від лідера політичної партії "Єдність" Олександр Омельченка.

Pravda.com.ua

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування