Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенку продовжують відмовляти в ефірі. Відмовив Кіровоград

Субота, 16 лютого 2002, 14:50
Лідеру виборчого блоку "Наша Україна" Віктору Ющенку відмовлено у теле- та радіоефірі в Кіровограді. Прямий ефір на радіо та запис на обласному телебаченні були заплановані в програмі виборчого туру "Наша Україна". Штаб блоку мав попередні домовленості з компаніями щодо ефірів, які були проанонсовані в місцевих ЗМІ .

Про відмову в наданні ефіру на популярному в Кіровограді FM-радіо "Новий день", який планувався на 19.30, Ющенкові стало відомо за годину до його початку. Працівників прес-служби "Нашої України" не допустили на територію студії.

Проте, після тривалих переговорів з керівництвом кіровоградського радіо "Новий день" Ющенку надали ефір о 21-30, а не о 19-30, як планувалося.

Також відмовлено в запису на обласному телебаченні, який планувався на 20 годину.

Крім того, в Олександрії (Кіровоградська область) учасники туру стали свідками того, як двоє чоловіків збривали плакати Ющенка зі спеціально пристосованих для агітації тумб і клеїли агітаційні плакати блоку "За єдину Україну!"

Ющенко, коментуючи ці події, зазначив, що за чотири дні виборчого туру йому стало зрозуміло, що блок "Наша Україна" не підтримуватимуть ні радіо, ні телебачення, ні місцева влада. Він звернувся до громадян, заявивши: "Голосуйте чесно – так, як вам підказує серце і розум", повідомляє прес-служба блоку "Наша Україна".

"Влада хоче не об'єднувати, а, навпаки, роз'єднувати суспільство в Україні", - заявив Ющенко, коментуючи факт відміну ефіру у суботу у Кіровограді на прес-конференції у ході зустрічі з виборцями.

Разом з тим, він підкреслив, що, незважаючи на таку ситуацію, коли "приховують його обличчя" і не дають ефір, він все-таки хоче бути "демократичним партнером цієї влади".

У суботу Ющенко збирається також зустрітися зі своїми виборцями і Первомайську і Вознесенську (Миколаївська область) і самому Миколаєві, а також виступити у прямому ефірі на обласному телебаченні і місцевому радіо, повідомляє Інтерфакс-Україна-Вибори.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...