Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Один голос "за" Омельченко на виборах мера забезпечений. Кучмин

Субота, 16 лютого 2002, 15:12
Президент України Леонід Кучма заявляє, що на виборах міського голови Києва, які відбудуться у день парламентських виборів 31 березня, проголосує за кандидатуру нинішнього мера Олександра Омельченка.

"Я буду голосувати за Омельченка", - сказав президент на прес-конференції в Херсоні у суботу.

Кучма підкреслив, що, як президент, завжди підтримував мера Києва Омельченка. Глава держави зазначив, що ситуація навколо передвиборної відпустки Омельченка ще не вирішена. "Діалог ще продовжується", - сказав президент.

"Не треба спекулювати на цьому", - заявив глава держави. "На посаду мера ніхто з виконавчої влади не зазіхає", - сказав він.

У той же час, президент зазначив, що вимагає рішення питання про поєднання однією людиною посад представницької і виконавчої влади на міському рівні.

Цей тиждень для Омельченка був непростим після того, як у понеділок перед відльотом з візитом у Тюменськую область Росії президент підписав указ, що фактично позбавляє його одного з трьох головних постів київської влади. Після заяви Омельченка про намір піти з поста мера на час виборів президент своїм указом призначив в.о. глави міської адміністрації одного із заступників Омельченка - Ігоря Шовкуна.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування