Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Цукерки та горілку "Віктор Ющенко" зможе випускати тільки сам Ющенко

Понеділок, 18 лютого 2002, 10:41
Лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко запатентував своє ім`я і тим самим захистив конституційне право громадян України вільно обирати і бути обраним відповідно до ст. 71 Конституції України. Про це на прес-конференції у Херсоні заявив у неділю Юрій Павленко, голова Молодіжної партії України, яка є однією із засновників виборчого блоку "Наша Україна".

Павленко повідомив, що 15 лютого Державний департамент інтелектуальної власності України видав свідоцтво на знак для товарів і послуг, яким запатентовано бренд "Віктор Ющенко" та "Блок Ющенка".

Таким чином, Ющенко має виключне право використовувати цей бренд, а також не дозволяти іншим використовувати своє ім`я, зазначив Павленко. Він повідомив, що документи до Держдепартаменту інтелектуальної власності Молодіжна партія подала ще 4 липня 2001 року, і ось після 7 місяців, необхідних для реєстрації, було отримано відповідний патент.

Він наголосив, що саме Молодіжна партія виступила ініціатором подібного звернення до Держдепартаменту інтелектуальної власності, оскільки її члени прорахували відповідну атаку конкурентів і зробили все для того, щоб це унеможливити (мається на увазі створення блоку "За Ющенка!").

За словами Павленка, отримання цього патенту є історичним, оскільки вперше в Україні запатентовано ім`я політика. Патент діє упродовж 10 років, після чого його треба подовжити. Також він може бути переданий у спадок.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування