Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кінах особисто звільняє з роботи зрадників "За єдУ"

Понеділок, 18 лютого 2002, 11:00
Начальник управління Кабінету Міністрів України Богдан Буца, який балотується у народні депутати України під номером 93 виборчого списку блоку Віктора Ющенка "Наша Україна", був звільнений з роботи за приналежність до цього блоку.

Про це повідомив журналістам під час свого перебування у Харкові заступник керівника штабу "Нашої України" Юрій Єхануров, коментуючи проблему використання у ході виборчої кампанії адміністративного ресурсу.

За словами Єханурова, Буца після того, як він став 93-м номером у виборчому списку "Нашої України", "отримав виклик до прем`єр-міністра, і йому було запропоновано вийти зі списку цього блоку або залишити апарат Кабінету Міністрів". Буца написав заяву і звільнився з роботи з 1 лютого поточного року, сказав Єхануров.

Він зазначив, що зараз йому важко відповісти на запитання, чи буде задіяний адмінресурс на Харківщині проти блоку "Наша Україна" після того, як політрада вирішила підтримати на виборах міського голови Харкова кандидата від блоку "За єдину Україну!" Володимира Шумілкіна - заступника голови облдержадміністрації і керівника обласної організації НДП.

Єхануров також розповів, як він сам став свідком того, як на одній з центральних вулиць Харкова "робітники активно заклеювали бігборд із зображенням Ющенка і гаслом блоку, пояснивши свідкам, що "дана така команда". Згодом статистика наочної агітації покаже, наскільки запущений "адмінресурс", - сказав Єхануров.

УНІАН

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування