Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма не буде очолювати дистрофічну "За єдУ"

Понеділок, 18 лютого 2002, 11:55
Рішення президента України Леоніда Кучми щодо очолювання ним майбутньої партії на базі блоку "За єдину Україну!" багато в чому залежатиме від потужності цієї сили, сказав голова адміністрації президента, лідер виборчого блоку "За єдину Україну!" Володимир Литвин у понеділок в інтерв`ю журналістам.

Коли обговорювалося це питання (щодо очолення президентом партії), Кучма наголосив, що якщо потрібно, він готовий стати біля її керма. Таким чином Литвин прокоментував слова Кучми, який у суботу в Херсоні заявив, що поки "не задумувався" над пропозицією очолити політичну партію, яка буде створена на базі виборчого блоку "За єдину Україну!".

Литвин також зазначив, що перспектива лідерства Кучми залежатиме від того, на яку політичну структуру вийде блок, наскільки партія буде потужною, консолідованою, наскільки програмні засади партії збігатимуться з політичною доктриною, яку здійснює президент України. "Але те, що президент готовий підставити плече, наскільки я можу судити, однозначно", - сказав Литвин.

16 лютого в Херсоні Кучма, відповідаючи на запитання, чи очолюватиме він партію "За єдину Україну!", сказав, що він особливо над цим не замислювався. Він також нагадав, що згідно із Законом про політичні партії лідера партії не призначають, а обирають.

УНИАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...