Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комуністи згодні з яструбом імперіалізму Олбрайт

Понеділок, 18 лютого 2002, 15:06
Лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко вважає справедливим звіт Національного демократичного інституту США (NDI) на чолі з Мадлен Олбрайт в частині "залякування" журналістів і виборців в ході виборів до Верховної Ради.

У інтерв'ю агентству Інтерфакс-Україна Симоненко заявив, що місцеві власті Львівської і Івано-Франківської областей перешкоджали йому в проведенні зустрічей з виборцями. "У цій частині вони (делегація NDI) праві", - підкреслив лідер КПУ.

Симоненко нагадав про те, що комуністи "попереджали, що адміністративний ресурс буде працювати для того, щоб будь-якими шляхами утриматися при владі і забезпечити цим тиском підтримку тих блоків, які вигідні сьогодні адміністрації президента".

"Дуже важливо, якщо зусилля всієї європейської і світової громадськості будуть направлені на те, щоб ударити по руках владу України, яка цинічно втручається у виборчий процес, і захистити права виборця в тому, щоб він без тиску визначив своє ставлення до тих або інших партій і блоків", - підкреслив лідер комуністів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування