Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шеф "Донецького клану" вітає намір Кучма очолить партію "За єдУ"

Понеділок, 18 лютого 2002, 15:41
"Якщо Президент як головна політична фігура у нас в державі виступає з ініціативою очолити об'єднану партію "За єдину Україну!", то це слід тільки вітати", - заявив журналістам глава Донецької обласної державної адміністрації Віктор Янукович у понеділок на черговому інформаційному дні.

Він також сказав, що тенденція політичного будівництва в країні буде "поступово йти на скорочення кількості партій". На думку Януковича, процес об'єднання партій в Україні необхідно стимулювати. "Чим швидше цей процес піде, швидше завершиться, тим менше буде розбрату в країні, тим прозорішою і зрозумілішою буде політика держави", - підкреслив донецький губернатор.

Практичні ж кроки щодо створення об'єднаної партії будуть робитися після майбутніх парламентських виборів, додав Янукович.

Глава адміністрації Президента Володимир Литвин недавно заявив, що Президент України очолить об'єднану політичну партію, яка буде сформована на основі виборчого блоку "За єдину Україну!", оскільки "в процесі становлення партії це відіграє позитивну роль".

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування