Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зубрилова та компанія не витримали темпу

Вівторок, 19 лютого 2002, 07:40
В останній день змагань у жінок в біатлоні, українські спортсменки на чолі з Оленою Зубриловою не змогли реваншуватися в естафеті 4x7,5 км, і безславно залишають олімпійський турнір. "Головна надія" української збірної на нагороди в Сол-Лейк-Сіті Зубрилова не виправдала сподівань, і лише диво може допомогти нашим олімпійцям в подальших стартах на зимовій Олімпіаді вибороти для України хоча б єдину нагороду.

Стосовно естафети, то спочатку Олена Зубрилова стартувала доволі таки впененно. Відстрілявшись без промахів українка йшли першою після стрільби стоячи та в лежачи, проте швидкості Зубриловій не вистачило, і вона передавала естафету Олені Петровій вже на четвертому місці. Петрова, яка була прапороносцем збірної України на цій Олімпіаді, взагалі продемонструвала найгіршу швидкість серед всіх учасників і йшла після другого етапу вже на 13-му місці.

На третьому та четвертому етапі бігли Ніна Лемеш та та Тетяна Водоп’янова, які в подальшому не змогли суттєво покращити результату своїх колег, і на фініш українки прийшли десятими.

Олімпійськими чемпіонами в жіночій естафеті стали німецькі біатлоністки, норвежки вибороли срібло, а росіянки бронзу.

Також визначилися переможці в фігурному катанні серед танцювальних дуетів. На першу сходинку п’єдесталу піднялися французи Маріна Анісіна та Гвендаль Пейзера. Краща українська пара Олена Грушіна та Руслан Гончаров були дев’ятими. Ще один вид олімпійської програми, де виступали українці – фристайл, змагання у жінок. Проте й тут обійшлося для нас без приємних сюрпризів, українка Тетяна Козаченко фінішувала на 15-му місці.

А найперший комплект медалей чергового ігрового дня розігрувався в стрибках з трампліна серед команд, і перестрибали всіх німці, які й додали чергове золото до скарбнички своєї збірної. Як і раніше за кількістю нагород лідирують німецькі олімпійці на їх рахунку 24 медалі (8-золотих, 10-срібних та 6-бронзових), другими йдуть норвежці – 14 (8-золотих, 6-срібних) та треті американці – 18 (4-золотих, 7-срібних та 7-бронзових)


Фігурне катання.Танцювальні дуети. Довільна програма
1. Марина Анісіна/ Гвендаль Пейзера (Франція) - 2.0
2. Ірина Лобачова/ Ілля Авербух (Росія) - 4.0
3. Барбара Фузар-Полі/ Мауріціо Маргаліо (Італія) - 6.0
9. Олена Грушина/ Руслан Гончаров (Україна) - 19.0
21. Юлія Головіна/ Олег Войко (Україна) - 43.4

Фристайл. Жінки. Фінал. Акробатика
1. Аліса Кемплін (Австралія) – 193.47
2. Вероніка Бреннер (Канада) – 190.02
3. Дейдра Діонн (Канада) - 189.26
15 Тетяна Козаченко (Україна) - 79.89

Біатлон. Жінки. Фінал. Естафета 4х7,5 км
1. Німеччина
2. Норвегія
3. Росія
10. Україна (Олена Зубрилова, Олена Петрова, Ніна Лемеш, Тетяна Водоп’янова) – 1:32.00,6

Стрибки з трампліна. Чоловіки. Фінал. К-120. Командні змагання
1. Німеччина - 974,1
2. Фінляндія - 974,0
3. Словенія - 946,3

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...