Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В МВС кажуть, що вони поза політикою і нічого не робили проти блока Ющенка

Вівторок, 19 лютого 2002, 18:12
Центр громадських зв'язків МВС України категорично відкидає звинувачення міністерства в організації "протидії активній діяльності блоку "Наша Україна".

"Як вже неодноразово наголошувалося, неухильне завдання міліції у зв'язку з виборчою кампанією – забезпечення охорони громадського порядку, безпеки виборців, кандидатів у народні депутати. Керівникам органів та підрозділів внутрішніх справ доручено брати під особистий контроль інформацію про будь-які правопорушення стосовно народних депутатів, кандидатів у народні депутати, їх помічників та родичів і забезпечувати максимальну повноту її перевірки й законність прийняття рішень", говориться у заяві ЦГЗ МВС України.

"З цією метою в МВС України та його підрозділах на місцях створено оперативні штаби, при яких діють відповідні комісії з числа найкваліфікованіших фахівців. Інформація про зареєстровані правопорушення та результати реагування на них органів внутрішніх справ негайно надається до засобів масової інформації".

ЦГЗ МВС України заявляє, що Міністерство внутрішніх справ "перебуває поза політикою і не дозволить втягувати себе у політичну боротьбу".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування