Леся Гонгадзе вимагає від Потебенька матеріальної компенсації – 1 грн.

Вівторок, 19 лютого 2002, 18:48
За завдання моральної шкоди Генпрокуратурою, яка відмовляється розглядати належним чином заяви про притягнення до кримінальної відповідальності Кучму, Литвина та Кравченка, Леся Гонгадзе вимагає сплати матеріальної компенсації в розмірі 1 гривні.

Зловживанням владою заступника генпрокурора Олексія Баганця назвала неправомірні дії Генпрокуратури, яка "закрила" попередню заяву про притягнення до кримінальної відповідальності Кучми, Литвина та Кравченка Леся Гонгадзе у своїй заяві до Генпрокуратури, яка надійшла до УП у вівторок.

У заяві також зазначено, що "неправомірні дії по нерозгляду справи про злочин" [Кучми, Литвина та Кравченка] завдали позивачці значної моральної шкоди за яку вона вимагає компенсацію – 1 гривню, "через такий життєвий рівень українських громадян".

У заяві також міститься прохання до суду "визнати "закриття" заяви про притягнення до кримінальної відповідальності Кучми, Литвина та Кравченка, яких я вважаю винними у викраденні та знищенні Георгія Гонгадзе, зловживанням владою відповідачів". Суд також повинен "зобов'язати відповідачів належним чином розглянути заяву про злочин та стягнути матеріальну компенсацію".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування