Солана зустрічатиметься в Києві з опозицією

Середа, 20 лютого 2002, 10:17
Верховний представник Європейського союзу з питань зовнішньої політики та політики безпеки Хав'єр Солана вирушає у середу з дводенним візитом в Україну. Перед відльотом в інтерв'ю "Німецькій хвилі" Солана заявив, що прагне в першу чергу ознайомитися з ситуацією напередодні парламентських виборів.

Верховний представник Євросоюзу Хав'єр Солана проведе в Києві зустрічі з найвищим українським керівництвом, міністром закордонних справ, послами країн ЄС в Україні. В парламенті він має переговорити з представниками політичних партій і передвиборчих блоків.

"Я хочу зустрітися з лідерами різних політичних угруповань, аби продовжити аналіз розвитку подій в Україні і відносин цієї країни з Євросоюзом," говорить Солана. Щоб скласти краще враження про ситуацію в Україні перед виборами, Солана прагне переговорити також з опозицією.

Однак досі остаточно невідомо, про які саме партії йдеться. З різних дипломатичних джерел надходила інформація про те, що верховний представник ЄС має провести зустрічі з Соціал-демократичною партією, Соціалістичною партією, партією "Реформи й порядок",партією "Батьківщина".

Німецька хвиля

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News