Ющенко все ще не любить Медведчука

Середа, 20 лютого 2002, 14:56
Виступаючи на прес-конференції у середу у Сімферополі, Віктор Ющенко повторив висловлення одного з політиків, заявивши, що "СДПУ(О) має таке ж відношення до соціал-демократії, як морська свинка до моря, як відомо вона нічого спільного не має ні з морем, ні зі свинею".

Критика на адресу Медведчука прозвучала і у відповіді на питання про теледебати. Ющенко заявив, що буде підходити до цього питання виключно з політичних інтересів і своїх можливостей.

Він вважає, що таких бажаючих, як Семиноженко і Медведчук, які викликали його не дебати, буде багато. "Тому що на мої теледебати будуть дивитися, як на джерело підняття своїх низьких рейтингів, а не для того, що б шукати правду".

А взагалі Віктор Ющенко хотів подебатувати зі своїми основними конкурентами. Такими він бачить кандидатів у депутати від діючого уряду, однак, дивлячись на тактику виборів, він вважає, що немає значення проводити ці дебати сьогодні. "Ми б хотіли їх провести у більш активний виборчий період, коли люди будуть ближче стояти перед вибором - з ким бути. Я би не хотів, щоб мої сьогоднішні аргументи через 30 днів забулися".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування