Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В ОДИН ДЕНЬ ВСІ ЧИНОВНИКИ-СУМІСНИКИ ПІШЛИ ВІДПОЧИВАТИ

Середа, 20 лютого 2002, 15:27
Семи з восьми членів уряду України, які балотуються у народні депутати, надана відпустка на час передвиборчої кампанії.

Згідно з постановою Кабінету міністрів України від 19 лютого (№202), відпустка надана:
- віце-прем'єру Володимиру Семиноженку,
- міністрам промислової політики Василю Гуреєву,
- аграрної політики Івану Кириленку,
- транспорту Валерієві Пустовойтенку (балотуються за списком блоку "За єдину Україну!"),
- міністру освіти і науки Василю Кременю (Соціал-демократична партія України (Об'єднана),
- екології і природних ресурсів Сергію Курикіну (Партія зелених України),
- з питань надзвичайних ситуаціях Василю Дурдинцю (балотується за мажоритарним округом на Закарпатті).

Згідно з документом, на період відпустки міністрів тимчасово виконувати їх обов'язки будуть державні секретарі відповідних міністерств.

У народні депутати також балотується прем'єр-міністр Анатолій Кінах (один з лідерів списку блоку "За єдину Україну!"), який заявив, що не піде у відпустку.

Як зазначається в постанові, рішення прийнято в зв'язку з реєстрацією кандидатами в народні депутати, вибори яких призначені на 31 березня 2002 року, з урахуванням поданих заяв і у відповідності зі статтею 58 закону "Про вибори народних депутатів України".

Відпустка також надана держсекретарю Міністерства охорони здоров'я Сергію Шевчуку, заступникам держсекретаря Мінагрополітіки Роману Шмідту і Валентину Яковенку, а також заступнику держсекретаря Мінпаливенерго Богдану Клюку.

Крім того, відпустки надані 15 керівникам інших центральних органів виконавчої влади і їх заступникам, зокрема, голові Фонду Держмайна Олександру Бондарю (балотується за списком ПЗУ), голові Держкомісії з питань оборонно-промислового комплексу Володимиру Горбуліну (лідер блоку "ДемПУ-"Демсоюз"), голові Держкомітету у справах сім'ї і молоді Валентині Довженко (лідер об'єднання "Жінки за майбутнє"), голові Держкомітету у справах ветеранів Сергію Червонопиському (блок "Єдність") Держкомітету будівництва, архітектури і житлової політики Валерію Черепу (СДПУ(О).

Документом також встановлено, що на час відпустки виконувати обов'язки Бондаря буде перший заступник голови ФДМУ Михайло Чечетов (балотується за списком "За єдУ" - УП), Горбуліна - перший заступник голови Держкомісії з питань оборонно-промислового комплексу Олег Уруський, Довженко - перший заступник голови Держкомітету у справах сім'ї і молоді Ростислав Драпушко, Черепа - перший заступник голови Держбуду Анатолій Беркут.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування