У касетному скандалі Ющенко діяв не як людина, а як прем'єр-міністр

Середа, 20 лютого 2002, 16:30
У середу у Сімферополі, коментуючи висловлення журналістів про те, що він сильно програв в очах опозиції й інтелігенції тим, що у касетному скандалі став на сторону Кучми, Ющенко багато разів виправдовувався.

Він повідомив, що, по-перше, "розумів, чому на вулиці палатки, тому що люди задавали питання, і влада на них не відповідала".

По-друге, Ющенко, з його слів розумів, що "всім потрібна правда, і, можливо, нічого крім правди".

По-третє, від вважав, що відповідь на питання про правду треба було шукати не на майдані, а "виключно у правовому полі". "Якщо ми хочемо взнати правду, то ми повинні дати можливість, щоб юридична процедура відбулася у правовому полі: чесно, публічно, під суспільним контролем".

І, нарешті, Ющенко наполягає, що у касетному скандалі розумів, що країна може бути втягнута у серйозний конфлікт. "У такому конфлікті ми будемо стріляти до останнього патрона, але не наведемо порядку у своїй країні".

На закінчення Ющенко заявив, що переконаний в абсолютній правоті своїх дій. Він заявив: "Я як прем'єр-міністр не давав волю своїм почуттям, як людина, я діяв, як прем'єр-міністр".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування