Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Хто переможе у виборах, буде вирішувати "1+1"

Середа, 20 лютого 2002, 17:14
Телеканал "1+1" з 5 березня надає партiям i блокам, що беруть участь у виборах, можливiсть зустрiтися в прямому ефiрi для передвиборних дебатiв.

При цьому, говориться в повiдомленнi, переданому в середу в агентство "Iнтерфакс-Україна", канал запрошує до участi в дебатах тiльки тi партiї, якi, за оцiнками соцiологiв, "найбiльш реально претендують на парламентськi крiсла". "Водночас, ми упевненi, що запрошенi нами партiї повноцiнно представляють практично всi основнi полiтичнi сили в країнi", - вiдзначає "1+1".

"Ми виходимо з того, що реальне розумiння позицiй учасникiв полiтичного процесу може бути представлене вiдкритою i максимально гострою, конфлiктною дискусiєю представникiв полiтичних сил, якi перебувають у стосунках реального суперництва один з одним", - говориться в повiдомленнi.

Такими, на думку творчого колективу "1+1", є дискусiї мiж Комунiстичною партiєю України - блоком "За єдину Україну!"; Соцiал-демократичною партiєю України (об'єднаною) - блоком "Наша Україна"; "Блоком Наталiї Вiтренко" - "Блоком Юлiї Тимошенко"; блоком "Команда озимого поколiння" - партiєю "Яблуко"; Соцiалiстичною партiєю України - блоком "Єднiсть" i блоком "Демократична партiя України - партiя "Демократичний союз" - Комунiстичною партiєю робiтникiв i селян.

У повiдомленнi зазначається, що ранiше планувалася участь в дискусiях Партiї зелених України i Всеукраїнського полiтичного об'єднання "Жiнки за майбутнє", однак, пiсля опублiкування попередньої iнформацiї про початок дебатiв вони вiдмовилися вiд участi в них. У зв'язку з цим канал має намiр опублiкувати склад ще однiєї пари учасникiв додатково.

Дебати проводитимуться в прямому ефiрi в прайм-тайм з 22.00 до 22.45 щотижня по вiвторках i четвергах. Канал розiслав iнформацiю про регламент дебатiв усiм згаданим партiям i блокам i до 28 лютого включно очiкує вiдповiдi. Остаточний розклад дебатiв буде опублiкований пiсля офiцiйного пiдтвердження вiд партiй i блокiв про готовнiсть взяти участь у дискусiях.

До участi в дебатах вiд кожного учасника запрошуються першi номери спискiв (участь обов'язкова), члени першої п'ятiрки (на розсуд учасника) i група пiдтримки в кiлькостi до 20 осiб (на розсуд учасника).

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...