Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Смирнов не зізнається у протистоянні МВС в діяльності "Нашої Україної"

Середа, 20 лютого 2002, 19:31
Міністр внутрішніх справ України Юрій Смирнов не має в своєму розпорядженні інформації про втручання правоохоронних органів у роботу виборчих штабів політичних партій і блоків.

Таким чином він прокоментував на прес-конференції в середу у Києві інформацію, що з'явилася в ряді електронних ЗМІ про те, що правоохоронні органи застосовували силу проти агітаторів виборчого блоку "Наша Україна", і вони були затримані.

Смирнов підкреслив, що міністерство і весь особистий склад "знаходяться поза політикою".

Він переконаний, що якщо такі факти і мали місце, тобто, були затримані агітатори за розклеювання агітаційних листівок, то це могло статися тільки у випадку, якщо вони здійснили якесь правопорушення, наприклад "клеять не там".

Міністр повідомив, що віддав відповідне розпорядження, щоб представники правоохоронних органів не втручалися в хід виборчої кампанії.

Зі слів Смирнова, до нього "ніхто не звертався" з цього питання ні по телефону, ні в письмовому вигляді.

У ході виборчої кампанії правоохоронні органи будуть працювати в звичайному режимі, сказав міністр, займатися питаннями забезпечення правопорядку і пожежної безпеки, стежити за безпекою кандидатів в народні депутати. У окремих випадках "робляться виключення" і надається охорона для керівників виборчих блоків, додав він.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

МВС активно протидіє Ющенку. "Наша Україна" реагує

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування