Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Киевские ведомости" повинні 11 разів вибачитися перед Пинзеником. І це ще не все

Четвер, 21 лютого 2002, 11:42
Верховний суд України днями ще раз підтвердив, що газета "Киевские ведомости" має 11 разів спростувати неправдиву інформацію відносно лідера партії "Реформи і порядок" Віктора Пинзеника. Про це повідомили під час прес-конференції в четвер Віктор Пинзеник та його адвокат Олексій Резніков.

Газета "Киевские ведомости" надрукувала матеріали, в яких стверджувалася причетність Пинзеника до справи про гроші остарбайтерів. Лідер партії "Реформи і порядок" подав позов на видання та авторів до Шевченківського районного суду, який восени минулого року задовольнив вимоги позивача, наказавши газеті надрукувати одинадцять спростувань на тих самих місцях й тими самими шрифтами на шпальтах видання. Після рішення Шевченківського суду, газета мала протягом тридцяти діб надрукувати спростування, проте цього не сталося.


"Киевские ведомости" подавали апеляційні скарги. Але тепер Верховний суд, який є найвищою судовою інстанцією країни, остаточно визнав неправомірність публікацій газети.

Сам Пинзеник заявляє, що він не хотів судитися з журналістами, проте це рішення може принаймні частково "зупинити хвилю застосування брудних технологій". Хоча він і розуміє, що "горбатого могила виправить".

У зв'язку з невиконанням рішень суду Віктор Пинзеник готує новий позов проти газети, в якому вже йтиметься про відшкодування моральних збитків лідера ПРП у фінансовому вигляді.

Pravda.com.ua

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування