Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На "Інтері" не буде дебатів. Таким чином Медведчук засмутив Тимошенко

Четвер, 21 лютого 2002, 12:50
Під час передвиборчої кампанії на телеканалі "Інтер" не будуть проводитися теледебати між фаворитами передвиборчої гонки. Замість цього в недільній програмі "Подробиці тижня" буде запущена спеціальна рубрика "Система координат", повідомив у четвер в інтерв'ю УП Олексій Мустафін, шеф-редактор інформаційно-аналітичної служби каналу "Інтер".

"Система координат" буде складатися з коментарів представників партій і блоків щодо злободенних питань. До дня виборів залишилося п'ять недільних ефірів, тому учасникам виборів буде запропоновано висловитися з п'яти тем. Серед них, будуть, наприклад, питання боротьби з бідністю або охорони здоров'я, пояснив Олексій Мустафін.

За його словами, в програмі будуть представлені не всі коментарі, а тільки найцікавіші. "Хотілось би, щоб говорили лідери блоків", - додав Олексій Мустафін.

"Ми звернулися до представників "Нашої України", але вони не дуже весело сприйняли нашу пропозицію", - відповів Мустафін на питання про участь в проекті політичних сил, які опонують СДПУ(О). "Хотілося б, щоб "Наша Україна" дала згоду", - зазначив він.

Рішення відмовитися від теледебатів шеф-редактор ІАС каналу "Інтер" пояснив тим, що зараз цей формат обрали багато телеканалів: "І 1+1, і ICTV, і навіть ТВ-Табачук".

Раніше Віктор Медведчук заявляв, що готовий до дебатів з Юлією Тимошенко на "Інтері" у випадку, якщо цей канал їх запросить. Олексій Мустафін в зв'язку з цим зазначив, що лідер СДПУ(О) не є господарем "Інтера", і не може обирати формат діяльності. "Я можу симпатизувати Вікторові Медведчуку, але вказувати він нам не може", - пояснив Мустафін.


УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: