Ющенко йде без страховки президентанова версія

Четвер, 21 лютого 2002, 13:19
"Якби ви підіймалися на гору, довірили б ви президенту вашу страховку?", - таке питання поставив Вікторові Ющенку харківський журналіст Зураб Аласанія у ході запису програми "Об'єктив-огляд" на харківському телеканалі "Симон" у середу увечері.

У відповідь лідер "Нашої України" мовчав 7 секунд, але так і не зміг відповісти.

В ефір програма "Об'єктив-огляд", де більше 30 хвилин часу займе бесіда з Ющенком, вийде у суботу, однак вже зараз зрозуміло, що лідер "Нашої України" отримав доступ до харківських ЗМІ: у середу увечері пройшов його виступ у прямому ефірі на обласному радіо, на вечір четверга запланований ще один ефір у цій же радіокомпанії.

Передбачається також участь Ющенка у годинному ток-шоу "Пряма мова". Проте, всі заплановані "Нашою Україною" заходи провести не вдається. Так, екс-прем'єру було відмовлено у зустрічі зі студентами національного університету, і в останній момент зірвалося проведення круглого стола вчених, присвяченого обговоренню проблем, поставлених Ющенком у статті "Тези про майбутнє" у "Дзеркалі тижня".

Як повідомив на прес-конференції голова харківського штабу "НУ" Володимир Філенко, круглий стіл не відбудеться через позицію обладміністрації, якій належить готель "Київський", де планувалося його проведення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування