Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нас чекає "нове" від Мороза і Мельниченка

Четвер, 21 лютого 2002, 15:39
Лідер Соціалістичної партії України Олександр Мороз заявив, що під час виборчої кампанії буде оприлюднено нові записи екс-майора Державної служби охорони Миколи Мельниченка.

Водночас, на прес-конференції у Рівному Мороз заявив, що "якби була його воля", то він припинив би усі справи щодо оприлюднення записів і звинувачень Кучми у злочинах (бо, за його словами, "це все одно, що читати архіви КДБ"), але за однієї умови - якщо Президент України добровільно піде у відставку.

Мороз та член політради СПУ Юрій Луценко повідомили, що під час передвиборчої кампанії буде оприлюднено нові фрагменти записів Мельниченка. Однак повністю їх розшифрувати швидко не можна, оскільки за 1 день експерти "проходять" лише 1 хвилину записів.

При цьому Мороз зауважив, що "тепер, коли експертиза підтвердила причетність до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе Президента України Кучми та інших посадових осіб, розв'язані руки для використання такої інформації". Як відомо, американська експертна фірма "Бек Тек" визначила, що фрагменти плівок Мельниченка, що стосуються Гонгадзе та побиття народного депутата Олександра Єльяшкевича, є автентичними.

Мороз також зустрівся з виборцями у північних районах Рівненщини, де у народні депутати від Соцпартії балотується голова Рівненського обкому СПУ Леонтій Самчук.

UNIAN

Читайте також:

62 секунди, про які Кучма мріяв би забути

Чергове випробування правдою

Повний текст висновків дослідження плівок Мельниченка, проведеного експертами ФБР

Плівки Мельниченка справжні або Хто і коли сяде на нари?

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування