Наступним суперником Володимира Кличка буде "Білий буйвол"

Четвер, 21 лютого 2002, 18:15
Суперником Володимира Кличка у поєдинку, в якому українець захищатиме титул чемпіона світу за версією WBO, буде південноафриканський боксер, який проживає в США - Френсіс Бота, що також відомий під прізвиськом "Білий буйвол". Бій відбудеться 16-го березня в Штутгарті.

Офіційно промоутери обох боксерів підписали контракт на бій у середу. Відзначимо, що це вже буде третій поєдинок, в якому українець захищатиме пояс чемпіона світу, в попередніх двох Кличко-молодший переміг Дерріка Джефферсона та Чарльза Шафорда. До речі, в серпні минулого року Бота вже фігурував як наступний суперник Володимира Кличка, але тоді південноафриканцю здалося, що йому пропонують мало грошей і він відмовився виходити в ринг.

На прес-конференції, яка була присвячена майбутньому поєдинку Володимир сказав:"Бота знаходиться у відмінній формі. Він досить досвідчений боксер. Френсіс відмінно показав себе в бою проти Майкла Мюррера, який після двобою з ним відправився в лікарню. Не треба забувати, що Бота в двобої з Майком Тайсоном лідирував на протязі п’яти раундів, поки не дозволив собі розслабитися, за що і поплатився, будучи нокаутованим у шостому. Я поважаю його і ніяким чином не хочу недооцінювати його. Але я готовий до двобою і перемога в цьому поєдинку, буде за мною!"

 
 
Також Володимир додав, що він дуже задоволений, що буде боксувати саме в Штутгарті, через те що попередні 5-ть поєдинків в цьому місті приносили йому перемоги.

Генеральний промоутер клуба "Universum Box-Promotion" Клаус-Пітер Коль радісно і гордо заявив: "Хто недооцінює Боту, робить велику помилку. Я обіцяю чудовий двобій!" Небагатослівний, але усміхнений тренер Володимира Фріц Здунек, розповів про те, що Кличко-молодший сумлінно тренується і до 16 березня вийде на пік своєї спортивної форми. На сьогоднішній день з 10 000 місць у "Hanns-Martin-Schleyer-Halle", де і відбудеться двобій Володимира і Френсіса, продано більш 5 500 квитків. І те що зал буде заповнений вщерть можна не сумніватися, адже в 1995 році саме Бота виграв за очками в улюбленця німецької публіки Акселя Шульца.

Варто трохи додати, про самого Боту та його досягнення. Окрім бою з Тайсоном, Френсіс зустрічався також і з Ленноксом Льюїсом. На рахунку "Білого буйвола" 48 поєдинків, в 44-ох він отримав перемоги, тричі поступився та одного разу завершив бій внічию, і 28-м свої боїв він закінчив нокаутом.

За інформацією офіційного сайту братів Кличко & "Universum Box-Promotion"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування