Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суддя у справі Фельдмана відмовився роз'яснювати обвинувачення

Четвер, 21 лютого 2002, 19:22
У четвер відбулося засідання Артемівського суду м. Луганська у справі Фельдмана. Зі слів адвоката Федура, всі присутні стали свідками чергового правового свавілля.

Порушивши всі норми Карно-Процесуального Кодексу прокуратура заявила цивільні позови до Фельдмана та інших керівників банку "Слов'янський", грубо порушуючи закон прямої дії (ст. 52 КПК), яким чітко визначено, що подавати цивільний позов і оприлюднювати його у суді може тільки цивільний позивач.

Вимогами адвокатів і підсудних усунути порушення закону суд нехтував, і генеральна прокуратура була визнана цивільним позивачем.

Після цього головуючий у справі суддя Лубяний відмовився роз'яснювати підсудному Фельдману суть пред'явлених обвинувачень. Мало того - він навіть не з'ясував, що саме у звинувачувальному висновку підсудному не зрозуміло, а почав загрожувати підсудному Фельдману, що за подібні вимоги вижене його із залу засідання.

Але найбільш кричущим порушенням було те, що суддя Лубяний відмовився розглянути заяву про власне відведення. Дивно повели себе і судді, які входять у колегію - замість того, щоб розглянути заяву про відведення у дорадчій кімнаті і винести мотивовану постанову, вони довірили Лубяному самому вирішувати і давати оцінку і заяві і відведенню. Подібна ситуація змусила адвокатів Фельдмана підготувати позов про порушення карної справи відносно головуючого судді.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування