Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко готова взяти Вітренко собі в шпалери. І попереджає "За єдУ" про загрозу

Четвер, 21 лютого 2002, 21:22
Лідер БЮТи Юлія Тимошенко заявляє, що готова прийняти запрошення телеканалів взяти участь у дебатах з головою Прогресивної соціалістичної партії України Наталією Вітренко. "Я що, схожа на людину, яка дебати може не прийняти?" – сказала Тимошенко журналістам у четвер ввечері після зустрічі з представниками творчої інтелігенції.

"Я хочу сказати, що мені абсолютно байдуже, на якому фоні це робити – чи Суркіса, чи Вітренко, чи Медведчука. Важливо просто мати можливість в прямому ефірі щось казати", - додала вона.

На питання, чи не відчуває вона побоювання від агресивного стилю Вітренко, Тимошенко відповіла: "Я теж не зовсім така гарна, але я буду стримуватися".

За словами лідера БЮТи, вона готова дебатувати з Вітренко не тільки у заплановані строки 7 березня на ICTV та 8 березня на 1+1, а й в будь-які інші дні.

Вона також з подивом зазначила, що канал ICTV, телеканал зятя президента Віктора Пінчука, "в останні три місяці популяризує Вітренко".

Відповідаючи на питання журналістів, Тимошенко пояснила відчуттям "паніки" рішення блоку "За єдину Україну" обрати своїм лідером Леоніда Кучму.

"За всіма прогнозам вони не беруть 4-процентний бар'єр. І вони чомусь вирішили, що отримають додаткові відсотки, залучивши лідером блоку Кучму, за якого начебто проголосувало 16 мільйонів осіб. Але сам Литвин каже, що соціологія у нас не є правдою, і всі ми знаємо, що останні вибори президента були сфальсифіковані". На думку Тимошенко, блок "За єдину Україну" у випадку лідерства Кучми "може взагалі 3% не набрати".

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування