Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мельниченко має підтвердження змови між Симоненком і Кучмою

Четвер, 21 лютого 2002, 21:38
"Включення Генпрокурора до списку комуністів в мене не визвало здивування. Я давно знав про те, що Симоненко і Потебенько грають в одну гру, якою керує Кучма", - з такою заявлявою в середу в рамках ефіру, наданого для агітації Соцпартії, виступив майор Мельниченко.

"Я знав про домовленість Симоненка з Кучмою на президентських виборах 1999 року і знаю, що довіряти Симоненку не можна - він обманює рядових комуністів", говорить майор.

Він нагадав, що авторитетний експерт надав свій висновок, який свідчить, що плівки не монтовані.

"Зараз встає питання - хто і коли має нести відповідальність за смерть журналіста, за розкрадання коштів, за хабарі і фальсифікацію президентських виборів, фальсифікацію квітневого референдуму - на всі ці питання є відповіді в матеріалах, які я задокументувати в кабінеті Леоніда Кучми".

На закінчення лідер Соцпартії Олександр Мороз задав риторичне запитання - "чи можна після цього довіряти цій владі?".

"Я би хотів зустрітися з президентом, передусім, в судовому розгляді цього злочину. Я не буду говорити про Литвина чи інших чиновників. Мова йде про те, щоб, використовуючи судовий розгляд, встановити істину, і, можливо, для президента, Литвина і інших фигурантів цієї справи це був би останній шанс відмити свою особу і довести свою правоту".

"Цим займеться суд - або в Україні, або за її межами. Це станеться обов'язково. Україні потрібна чесна влада, тільки тоді буде поліпшитися життя людей", завершив свій виступ Мороз.

Pravda.com.ua

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування