Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко вважає, що її автоаварія була організована зловмисниками?

Четвер, 21 лютого 2002, 22:32
Юлія Тимошенко "безумовно" вважає, що аварія, в яку вона потрапила 29 січня по дорозі до Київського апеляційного суду, "не була випадковою".

"Не може бути стільки випадковостей одночасно: ця машина [яка врізалася у "Мерседес" Тимошенко] не мала гальмового шляху; їхала не зважаючи на те, що працівник ДАІ регулював рух, і при цьому рухалася з величезною швидкістю", - пояснила Тимошенко в інтерв'ю журналістам у четвер.

На її думку, не може бути випадковістю також і те, що "Жигулі" були "спеціально" завантажені "понад можливий ресурс". За словами Тимошенко, вага цією машини була такою, що незважаючи на броньований захист, вона "знесла половину" її автомобіля.

"Це не може бути випадковістю", - ще раз сказала вона.

Кажучи про реакцію на її аварію, Тимошенко зазначила, що "політична боротьба робить людей цинічними та аморальними". "Не можна робити такі гучні неправдиві заяви, що ми винні [в цій аварії], чи хтось [з боку Тимошенко] влаштував цю аварію".

Лідер БЮТи повідомила, що поки почуває себе "ще не зовсім гарно, щоб працювати з повною віддачею". "Але ж я думаю, що мені вистачить сили волі, щоб подолати негарний стан здоров'я. Зараз немає часу хворіти. Я можу працювати дві-три години на добу, іноді це важко". За словами Тимошенко, отримані нею травми "треба лікувати місяць".

Тимошенко також повідомила, що вже у понеділок збирається поїхати до Харкова.

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування