Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Скільки "харчоблоку" коштуватиме олімпіада?

П'ятниця, 22 лютого 2002, 10:59
Блок "За Єдину Україну", на чолі якого стоїть глава адміністрації президента Володимир Литвин, відкидає закиди опозиції у тому, що саме влада і блок конкретно винні в невдалому виступі українських олімпійців.
Деякі українські політики висловили також сумнів з приводу вартості телетрансляцій Олімпіади.

Повідомляють, що блок "За єдину Україну" офіційно надав для цього 178 тисяч гривень, хоча на думку експертів права на трансляцію коштують значно більше.

Багато оглядачів наводять зараз паралелі з діями об'єднаних соціал-демократів, які розраховували використати успіхи футбольної збірної України в передвиборчій кампанії.

Однак, гасло "Наша мета - 2002!" зазнало фіаско, коли збірна України не потрапила на чемпіонат світу.

Між тим прем'єр-міністр України Анатолій Кінах заявив, що уряд не планує робити якісь кадрові зміни у зв'язку із невдалим виступом українських спортсменів на зимових Олімпійських іграх у Солт-Лейк-Сіті.

При цьому він зауважив, що нині спорт вимагає сучасних технологій та відповідного фінансування і саме в цьому напрямку уряд розроблятиме подальшу стратегію, аналізуючи результати зимової Олімпіади.
Найвищим результатом українських спортсменів на зимовій Олімпіаді стало 5 місце у чоловічому фристайлі.

Анатолій Кінах є головою оргкомітету з підготовки українських збірних до Олімпійських ігор. Пропрезидентський виборчий блок "За єдину Україну", одним із лідерів якого є Анатолій Кінах, був спонсором показу олімпійських змагань на українському телебаченні.

ВВС

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування