Директору радіо "Континент" порадили залишити терміново країну

П'ятниця, 22 лютого 2002, 11:57
Директор радіостанції "Континент" Сергій Шолох звернувся до голови Служби безпеки України Володимира Радченка з заявою про погрози на його ім'я.

"21 лютого 2002 року мені зателефонувала невідома особа. Чоловік, що відмовився назвати своє ім'я, передав мені слова-погрози. Далі він повідомив, що діє від імені відомих і поважних осіб нашої держави.

Свої погрози закінчив тим, що мені та моїй сім'ї потрібно терміново залишити країну. Я вважаю, що є реальна загроза мого фізичного усунення. Прошу вжити заходів в установленому законом порядку для охорони життя та здоров'я мене та моєї родини", говоиться у відкритому листі Сергія Шолоха на імя голови СБУ.

У середині грудня 2001 року Нацрада з телерадіомовлення ухвалила рішення про видачу ліцензії харківському радіо "Онікс" на частоту 100,9 FM, на якій веде трансляцію київське радіо "Континент".

Радіостанція продовжує в судовому порядку відстоювати своє право на частоту. Зараз на київській частоті 100,9 МГц досі віщають дві радіостанції - "Континент" і "Онікс".

Радіо "Континент" вважає рішення про позбавлення ліцензії на віщання політичним, оскільки ця радіостанція займала незалежну позицію, а також ретранслювала програми Бі-Бі-Сі і "Німецької хвилі". На радіостанції "Континент" в свій час працював Георгій Гонгадзе.

pravda.com.ua

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News