Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чотири Омельченка хочуть бути мером Києва

П'ятниця, 22 лютого 2002, 15:30
Центральна виборча комісія зареєструвала ще трьох кандидатів - тезок за прізвищем мера Олександра Олександровича Омельченка, безпартійного Олександра Валентиновича Омельченко, а також інструктора водної станції Миколи Марценюка і голову київської міської організації Союзу української молоді Олександра Доніча.

Разом з тим, у комісії залишаються ще не розглянутими документи восьми претендентів, серед яких лідер Всеукраїнського об'єднання християн, народний депутат Валерій Бабич, який був одним з п'яти основних суперників нинішнього міського голови на попередніх виборах.

Крім того, до комісію надійшли протоколи про висунення кандидатом на посаду київського міського голови Леоніда Косаківського. Згідно з документами, його висунули трудові колективи двох обласних лікарень Києва №1 і №2, а також кілька зборів виборців.

Раніше ЦВК зареєстрував кандидатами на посаду столичного градоначальника народних депутатів Григорія Омельченка, Віктора Чайку.

Всього, разом із зареєстрованими в п'ятницю двома претендентами з прізвищем Омельченко і нинішнім мером столиці на мерське крісло претендують чотири Омельченки.

Згідно із законом, партії і політичні блоки повинні були висунути своїх претендентів на посаду київського мера до 13 лютого, до 18 лютого приймаються заяви методом самовисування на цю посаду, інші документи - до 23 лютого.

Комісія повинна розглянути всі подані документи протягом 5 днів від дня їх подачі. Таким чином, останній термін реєстрації кандидатів на посаду міського голови Києва, а також кандидатів в депутати місцевих рад закінчується 28 лютого.

Інтерфакс-Україна-вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування